Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Facebook pomaže da bezbolno prođemo kroz raskid

    Facebook pomaže da bezbolno prođemo kroz raskid
    Kada prolazite kroz bolan period, bilo šta može da bude okidač za nostalgiju. Facebookovi “On This Day” i “Year in Review” donose uspomene koje bismo možda radije zaboravili, od raskida do smrti u porodici, otkaza ili nekog drugog gubitka. Ova društvena mreža rešila je problem prošlog meseca tako što je korisnicima dala opciju da izbaci ljude i datume na koje ne želi da ih podseća.

    Sledeći potez je, verovali ili ne, da Facebook nudi terapeutske servise za “štetu” koju je napravio. Sada ova mreža testira alate da pomogne korisnicima da se nose sa raskidima, umesto da samo žive u poricanju, prenosi sajt refinery29.com.

    “Poboljšanje iskustva kada se veza završi” naziv je posta u odeljku za vesti na Facebooku,  produkt menadžera Kelly Winters kreira potpuno novi alat koji će pomoći korisnicima da vide manje o svojim bivšima na News Feed-u, a bez toga da ih obrišu iz prijatelja ili blokiraju. Jasno je da je i Facebook svestan da volimo da se pravimo da smo prijatelji sa bivšima dok suzbijamo njihovo postojanje.
    Takođe, uz pomoć ovog alata možemo da kontrolišemo koje slike i druge postove naši bivši ili bivše mogu da vide, a takođe i ko može da vidi bilo koji post koji uključuje naše bivše.

    Šta sve ovo znači? Facebooku je jasno, kao i vama i nama, da raskidi mogu da budu toliko bolni da utiču na to kako koristimo društvene mreže. Facebook jeste jedna velika mašinerija, ali iza nje stoje ljudi koji znaju kako bol funkcioniše, i žele da nam pomognu. I to besplatno!
    Krajnji cilj je, ne zaboravimo, da nam Facebook bude jedno divno iskustvo, neukaljano bolnim iskustvima. I zato će sve uraditi da svoje vreme provodite baš ovde.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE