Crowne Plaza i u Novom Sadu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Crowne Plaza i u Novom Sadu

  Intercontinental Hotelska Grupacija najavila je da će zvanično započeti radovi na hotelu Crowne Plaza u Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji.

  Hotel kapaciteta 144 soba, čije je otvaranje predviđeno tokom 2016. godine, biće situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra, navodi se u saopštenju IHG.

  Crowne Plaza Novi Sad će predstaviti niz funkcija podesnih za potrebe organizacija poslovih programa i sastanaka, među kojima će biti pet prostorija za sastanke i dve prostorije za sastanke formata upravnih odbora.

  Kao pripadnica globalnog portfolija IHG, robna marka “Crowne Plaza Hotels & Resorts” prisutna je u preko 65 zemalja sveta, a četvrta je po veličini među luksuznim sveuslužnim hotelskim markama i jedna od onih sa najbržim stepenom razvoja.

  Od 2003. godine do danas, portfolio Crowne Plaza hotela se duplirao i trenutno broji preko 400 hotela, dok se broj hotela u pripremi na globalnom nivou uvećao za čak četiri puta – i sada sadrži skoro 100 hotela.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE