Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vujović `koordinira` suzbijanje sive ekonomije

    Koordinaciono telo za usmeravanje aktivnosti za suzbijanje sive ekonomije usvojilo je Nacrt nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije i prateći Nacrt akcionog plana, saopštila je Vlada Srbije.

    Na sednici Koordinacionog tela dogovoreno je da se u najskorije vreme Nacrti objave na sajtovima nadležnih državnih organa, kako bi se još jednom organizovao konsultativni proces i tako dobio dokument oko koga su sve strane saglasne, navodi se u saopštenju.

    Predsednik Koordinacionog tela postao je ministar finansija Dušan Vujović, a na predlog dosadašnje predsednice ministarka državne uprave Kori Udovički, uz obrazloženje da bi resor finansija tebalo da prati sprovođenje programa inspekcijskog nadzora.

    Sednici su prisustvovali Kori Udovički, Vujović, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, predstavnici Sekretarijata za javne politike Srbije, Poreske uprave, NALED, Inspekcije rada i Tržišne inspekcije.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE