Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    O Kesiću ništa novo

    O sudbini emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem i dalje se ništa ne zna. Poslednja epizoda ove sezone emitovana je u subotu, a B92  nije ponudila aneks ugovora koji bi omogućio nastavak rada.

    Autor Zoran Kesić je u međuvremenu potvrdio da emisija neće biti emitovana u decembru.

    “Čekamo da nam B92 ponudi ili ne ponudi nastavak saradnje. Znaćemo uskoro na čemu smo”, ističe Kesić za Danas a na pitanje da li bi emisija mogla da bude ugrožena nakon prethodnog burnog medijskog vikenda odgovara: "Nadam se da ne".

    On je nešto ranije naveo da je ekipi "24 minuta" rečeno da će u naredne dve nedelje biti dogovoren nastavak saradnje u 2016. godini.

    "Čekamo poziv B92 i nadamo se nastavku saradnje i u sledećoj godini. Ako me pitate da li mi je teško i da li se čudno osećam što sledeće nedelje neće biti emisije – o da!", rekao je Kesić za agenciju Beta.

    U intervjuu Radiju Slobodna Evropa rekao je da njegova emisija "beskompromisno kritikuje glupost, sa koje god strane da dolazi".

    „Sticajem okolnosti, vlast je takva, da najčešće glupost dolazi sa strane vlasti, ali to nije naša greška. Mi prosto tretiramo najvažnije događaje, ono što je pred očima svakom konzumentu medija, svakome ko ode na neki sajt pa pročita glavne vesti – mi te glavne vesti rašrafljujemo, analiziramo, okrećemo, ko dete kad vidi igračku pa hoće da vidi šta je unutra. Mi to radimo, a najvažnije vesti, de facto, jesu vesti o potezima, izjavama ljudi na vlasti. Uglavnom jednog čoveka na vlasti. Mi se time bavimo, tako da bi mi bilo draže da je formulacija nagrade "beskompromisna kritika gluposti, nedoslednosti, loših odluka", rekao je Kesić.

    Foto: YouTube screenshot

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE