Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    MOURINHO JE MALO NERVOZAN: Što je gore, on više priča

    Jose Mourinho ne prestaje da fascinira svojim izjavama. Njegove izjave postaju sve kontraverznije, što je njegovom klubu gore. A Chelsea je u gadnom problemu. 

    Rečenice omiljenog „sina kontroverze“ Premijer Lige se ne zaboravljaju. Bio je i sinoć zvezda, nakon poraza od Leicestera od 2:1. Rekao je da su "dečaci koji skupljaju lopte sramota za Premijer ligu." I izgleda da, što je Chelsea u lošijoj poziciji, Mourinho postaje nervozniji. Klub je trenutno u samom dnu tabele, a Portugalac ide iz gafa u gaf. Pre samo dva dana, Mourinho je bio na naslovnim stranama sportske štampe.

    Premijer Liga ima previše stranih menadžera”, kaže Chelsea-ijev menadžer, inače Portugalac Jose Mourinho, a prenosi Independent. “Mislim da je u ovom momentu  broj stranih trenera u Premijer Ligi, čak i na Championshipu, preveliki u odnosu na broj britanskih menadžera.” Ironija je u tome što ovakav komentar ne isključuje samog Mourinha:
    Da, pričam protiv sebe, ali mislim da je to istina. Da bi došao ovde, moraš da uradiš nešto zaista ozbiljno. Mislim da sam dovoljno uradio da zaslužim da budem ovde.” Mourinho nastavlja: “U ovom momentu u Portugalu, imamo 18 timova u Premijer Ligi i 15 portugalskih trenera. Nisam Britanac ali osećam simpatiju.

    Podsetimo se još nekih legendarnih Mourinhovih bisera:

    O prvom dolasku u Chelsea:
    “Da sam želeo da imam lak posao, ostao bih u Portu. Lepa plava stolica, trofej Lige šampiona, Bog, i posle Boga ja.”

    O povredama igrača:
    “To je kao da imate ćebe koje suviše kratko za krevet. Povucite ćebe na gore da zagrejete grudi, a vaše noge će viriti. Ne mogu da kupim veće ćebe zato što je supermarket zatvoren. Ali ćebe je napravljeno od kašmira.”
    (Šta je pisac hteo da kaže?!)

    O jajima (da, zaista, o jajima!)
    “Omleti, jaja. Nema jaja, nema omleta. Omlet zavisi od kvaliteta jaja u supermarketu. Neka su prve klase, druge, treće, i neka su skuplja od drugih i neka daju bolje omlete. Kada nemate klasu jaja, imate problem.”

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE