Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kesić ima jednu dobru i jednu lošu vest

    Emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" biće nastavljena, ali tek od marta sledeće godine, potvrdio je putem Facebooka voditelj i autor popularne satirične emisije.

    Pre manje od mesec dana, ekipi emisije "24 minuta" koja se emituje na B92 istekao je ugovor sa ovom kućom. Zoran Kesić, voditelj i jedan od autora emisije nadao se da će do obnove ugovora brzo doći.

    Međutim, do obnove ugovora će doći, ali tek sledeće godine u martu, što je poznati voditelj saopštio preko Facebooka.

    Dragi prijatelji, konačno imamo odgovor na vaša bezbrojna pitanja koja se mogu svesti samo na jedno: "šta će biti sa emisijom 24 minuta?"

    "Dobra vest je da će emisije biti i u 2016. i to na istoj televiziji na kojoj smo se emitovali i do sad. Ove nedelje smo, posle mučnih nedelja neizvesnosti, konačno uspeli da se sastanemo s menadžmentom i da se dogovorimo o nastavku saradnje.

    Loša vest je da nas neće biti ni u decembru, ni u januaru, ni u februaru. Vidimo se dakle u martu i radujemo se martu, naveo je Kesić na svom Facebook nalogu.

    Razočaranost što nećemo biti u prilici da trijumfalno okončamo ovu sezonu novogodišnjom emisijom i što najgledanije emisije na B92 mesecima neće biti na B92, biće nam samo dodatni motiv da na proleće pokažemo šta umemo, možemo i smemo."

    Vidimo se dakle u martu i radujemo se martu. Zašto tek u martu, nije pitanje za nas, naveo je Kesić na svom Facebook nalogu.

    Poslednja epizoda emisije "24 minuta" emitovana je 28. novembra, a do danas nije bilo poznato da li će emisija biti nastavljena, jer po završetku sezone B92 nije ponudila aneks ugovora Kesiću.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE