Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NAUKA POTVRDILA: Muškarci postaju bogatiji nakon stupanja u brak

    Foxbusiness je objavio izveštaje najnovijih istraživanja koja su pokazala da kada su muškarci u pitanju, brak može da znači veliko povećanje prihoda, naročito ukoliko su i pre venčanja bili uspešni.

    Sa druge strane, muškarci koji imaju slaba primanja imaju tendenciju da stupe u brak u trenutku životnog uspona i na taj način preorijentišu svoju energiju i na dalje nisu spremni da isprate svoj potencijal. Ali muškarci koji su platežno sposobniji još više uvećavaju svoju zaradu tek kada se venčaju, nikako pre.

    Dosadašnja istraživanja su pokazala da brak može da pomogne ljudima da izađu iz siromaštva. Zato je brak smatran premijom. Ipak, kada je reč o muškarcima, nova istraživanja pokazuju da to važi samo za one koji su već nešto u životu napravili.

    A zbog čega je ovo ovako, nauka objašnjava pozitivnim uticajem koji žena može da ima na svog muškarca odnosno supruga. Prvenstveno je reč o osećanju sreće u kući kada muškarac dođe sa posla i završetku diskriminacije slobodnih muškaraca od strane poslodavaca.

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE