Coca-Cola Hellenic društveno najodgovornija kompanija u 2015.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Coca-Cola Hellenic društveno najodgovornija kompanija u 2015.

  Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija dobitnik je zlatne plakete „Moj izbor“ za najodgovorniju kompaniju u 2015. godini u oblasti društveno odgovornog poslovanja. Kontinuirani doprinos razvoju zajednice prepoznat je od strane žirija i nagrađen najvišim priznanjem, što je još jedna potvrda liderske pozicije kompanije u oblasti održivosti u korporativnom sektoru.  

  „Priznanje za doprinos društvu u kome poslujemo nas dodatno motiviše da u saradnji sa brojnim partnerima nastavljamo da stvaramo bolju budućnost. Naše poslovanje je neodvojivo od razvoja zajednice i ponosni smo što je organizacija Moja Srbija, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda i Gradom Beogradom, prepoznala naš doprinos Srbiji i njenim građanima“, istakao je Dragan Lupšić, direktor za odnose sa javnošću, komunikacije i pravne poslove kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

  Coca-Cola Hellenic čvrsto je opredeljena da na svaki mogući način smanji svoj uticaj na životnu sredinu i veliki je promoter principa održivog poslovanja u korporativnom sektoru. Svoj doprinos zajednici kompanija ostvaruje u tri ključne oblasti: ekonomski napredak, zaštita životne sredine i podrška zajednici. U svakoj od navedenih oblasti kompanija ostvaruje izuzetne rezultate u saradnji sa brojnim partnerima iz civilnog i vladinog sektora, što je prepoznato i od strane Dau Džons indeksa održivosti, koji već nekoliko godina za redom Coca-Cola Hellenic Grupu proglašava svetskim liderom u oblasti održivosti među proizvođačima napitaka.

  U 2015. godini kompanija je za inicijative i aktivnosti u oblasti održivosti opredelila oko 40 miliona dinara, a u okviru programa „Pokret za radost“ motivisala više od 80.000 ljudi da se bave sportom. Preko 300 različitih organizacija je od početka godine bilo podržano od strane kompanije kroz donaciju proizvoda, a 200 članova volonterskog kluba uložilo je 800 sati rada na 8 velikih akcija sprovedenih širom Srbije.  Takođe, kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija prvi je izbor studenata Srbije kada je u pitanju poslovno okruženje u kome bi želeli da rade po završetku studija prema anketi AIESEC-a.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE