Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novogodišnji Coca-Cola karavan 1.januara u Ulici otvorenog srca

    Nakon što je od obišao 10 gradova Srbije u dobrotvornoj misiji sakupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja u domovima širom zemlje, novogodišnji Coca-Cola karavan svoje plemenito putovanje završava 1.januara u Ulici otvorenog srca.

    U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola je preuredila po jednu zajedničku prostoriju u 10 domova za decu bez roditelja. Renovirani prostor dodatno su ulepšale i knjige sakupljene na karavanu uz veliku pomoć građana širom zemlje, kao i svesrdnu podršku partnera, izdavačke kuće „Laguna“ i kompanija Canon i DexyCo. Knjige prikupljene u Ulici otvorenog srca biće upućene Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Beograd i Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu.

    Program u Ulici otvorenog srca počinje u 10:30 časova dečijom predstavom, a nastavlja se druženjem sa mladim YouTube zvezdama, koncertom finalista X Faktora uz slikanje sa Deda Mrazom koji je za najmlađe posetioce koji donesu knjigu pripremio i simboličan poklon.

    Svi građani koji žele da daju svoju podršku akciji i prenesu duh radosti, optimizma i novogodišnje čarolije na što veći broj dece u domovima, pozvani su da zajedno sa svojim porodicama posete karavan, donesu knjige i druže se sa Deda Mrazom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE