Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: Zavirite u novi Mercedes E klase

    Taman kad se pomislilo da novi Mercedes-Benz E-Klasse 2016 nećemo videti pre prvog novinarskog dana Salona automobila u Detroitu, iznenadile su zvanične fotografije koje su "procurile" na internetu.

    Otkrivanje potpuno novih modela se ne dešava često, pa je svaki takav događaj pravi mali praznik za autoindustriju. Ovaj put radi se o modelu koji je bitan za sva svetska tržišta – mercedesu E klase.

    S obzirom na to da se radi o fotografijama koje jesu zvanične, ali nisu još uvek zvanično objavljene, nema ni detaljnih podataka o novom modelu. Dizajn je više nego očekivan i nema iznenađenja.

    Konzervativan stil se podudara sa estetikom veće S klase i manje C klase, tako da će uživo biti teško razlikovati ih. U ostalom, to je i bila glavna ideja konstruktora – važan je znak na haubi, a ne veličina. Ono što se zna je da auto ima veoma nizak koeficijent otpora vazduhu od svega 0,23 Cd.
    FOTO: Zavirite u novi Mercedes E klase
    U novoj E klasi premijeru doživeti i novi 2,0 dizelaš, koji bi trebalo da razvija 195 konjskih snaga. Ugrađivaće se u "E 220 d" model, čija bi potrošnja u prosjeku trebalo da bude svega 3,9 l/100 km. Takođe dvolitarski motor, ali benzinski će dobiti "E 200", ali za njega još uvek nisu poznati nikakvi podaci.

    U skladu sa svetskim trendovima, hibrini pogon je postao nezaobilazan deo game. "E 350 e" plag-in hibrid kombinuje spomenuti 2,0 turbo-benzinski i elektro-motor ukupne snage sistema 279 konjskih snaga.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE