Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    IZAZOV 2016: Umrežavanje kolega iz struke

    Portal Marketing mreža organizuje drugi regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2016, koji će biti održan 2. i 3. marta 2016. godine u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Ovo je interaktivan poslovni događaj koji je namenjen profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija.

    Na forumu će biti zastupljen veliki broj tema, od novih trendova u integrisanim komuinikacijama do toga kako osvojiti top menadžment komapije. Cilj je da se kroz radionice, interaktivan sadržaj i razmenu iskustava doprinese razvoju marketinške i PR industrije, kao i da se podstakne regionalna saradnja između agencije i oglašivača.

    Pažnja će se posvetiti i posrednoj komunikaciji i targetiranju potrošača. Kroz radionice razvijaće se višestrani pristup ciljnim grupama i naučiti način komunikacije koji je usmeren ka jednoj grupu tako da utiče na drugu grupu da obavi kupovinu. Tako su reklame morale biti primamljive deci da bi roditelji počeli da kupuju.

    Izazov 2016 je mesto gde će agencije i kompanije imati priliku da se umreže i ostvare dijalog o ključnim temama iz struke

    Prijave traje do 12. februara, a broj mesta je ograničen.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE