Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: Evo kako se `baca` so na ulice

    Posle najava meteorologa da Srbiju narednih dana očekuju ledeni dani, nadležne službe u prestonici su tokom noći angažovane na posipanju soli kako bi se sprečila pojava leda na ulicama. Višak soli, izgleda, predviđen je za stepenice.

    Gradonačelnik Beograda i komandant štaba za vanredne situacije Siniša Mali u subotu je izjavio posle sednice Štaba da je uvedeno neprekidno dežurstvo za sve nadležne gradske službe zbog najavljenih snežnih padavina, niskih temperatura i jakog vetra.

    Beograd-put zadržao je četvrti stepen angažovanja u narednom periodu kada se očekuju ledeni dani da bi se sprečila pojava leda na ulicama prvog i drugog reda u Beogradu, kako u centru tako na periferiji.

    Ipak, pojedinci u gradskim službama kao da to nisu najbolje razumeli, pa su so bacili, i to bukvalno, na prvi i drugi red stepenica kod Brankovog mosta.
    FOTO: Evo kako se baca so na ulice

    Na sednici Štaba, gradonačelnik Mali je istakao i da će Komunalna policija dobiti nalog da piše prekršajne kazne za sve nesavesne građane koji ne očiste sneg ispred svojih kuća i zgrada. Međutim, postavlja se pitanje da li komunalni policajci imaju "mandat" i za ovakve prekršaje?

    Foto: BIZLife

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE