Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kompanija Lesaffre obradovala svoje poslovne partnere

    Kompanija Lesaffre početak 2016. godine obeležila je darovanjem  13 dostavnih vozila svojim distributerima koji su u protekloj godini ostvarili najbolje rezultate. Na ovaj način, nastavljena je tradicija započeta prošle godine, a kompanija Lesaffre još jednom je potvrdila da unapređenje odnosa sa svojim poslovnim partnerima i u ovoj godini ostaje prioritet.

    „Ulaganje u razvoj odnosa sa našim poslovnim partnerima predstavlja važan segment našeg poslovanja jer verujemo da je dobra saradnja ključ za postizanje obostranog uspeha. Kao i prošle, i ove godine želeli smo da, uručenjem dostavnih vozila, nagradimo posvećenost i dobre rezultate koje su ostvarili naši distributeri. Naš plan je da i dalje u pekarskoj industriji budemo prepoznati kao pouzdan i siguran partner koji, zajedno sa svojim saradnicima, beleži uspešne rezultate“, izjavio je Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre.

    Među nagrađenim distributerima našli su se „Orašac TPC“ i „Jablanica MP“ iz Beograda, „Vasiljević i sin“ iz Pančeva, „Ženeva Evro S“ iz Loznice, „Select company“ iz Smedereva, „Zlatni delišes“ iz Paraćina, „Mleki“ iz Požarevca, „Kvalitet promet“ iz Negotina, „Šarprom“ iz Vlasotinca, „Gem“ iz Priboja, „Gala promet“ iz Kraljeva, „Klas Mrvić“ iz Kragujevca i „Pobeda plus“ iz Niša. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE