Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučićeva `preporuka` kako mogu da ga sruše, i to sa SPS

    Lider Srpske napredne stranke i premijer Aleksandar Vučić kaže da nema nikakve sumnje da bi ako se ujedini cela opozicija i dobije samo jedan glas više na izborima, oni formirali Vladu, čak i sa Socijalističkom partijom Srbije.

    Vučić je to rekao posle sastanka sa liderom Socijaldemokratske partije Srbije Rasimom Ljajićem, na kom je odlučeno da ta stranka i SNS zajedno nastupe na predstojećim pokrajinskim i vanrednim parlamentarnim izborima.

    Govoreći o samim izborima i šansama, Vučić smatra da će to biti veoma neizvesna trka i da bi trebalo sačekati da se oni završe, jer na izborima, kao otvorenoj i najpoštenijoj utakmici, kaže, mogu svi da pobede.

    "Nemam nikakvu sumnju da ukoliko budu mogli da se ujedine DSS, DS, Dveri, a nedavni sastanci su pokazali da nema razlike među njima, lako bi se dogovorili da sruše ovakvu Vladu. A to što bi to bila šizofrena politika i nije mnogo važno".

    Ako bi svi oni zajedno imali za jednog poslanika više oni bi formirali Vladu, čak i sa SPS, samo da dočekaju da formiraju Vladu, istakao je Vučić.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE