Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Da li ste znali da ovi holivudski zavodnici imaju preko 50 godina?

    Strani sajt koji se bavi poznatima Celebrity newsmaker, objavio je listu neodoljivih muškaraca koji su ušli u šestu i sedmu deceniju, a da većina toga uopšte nije svesna. Da li vreme brzo prolazi ili oni odlično izgledaju?

    George Clooney

    Jedan od zajzavodljivijih glumaca sveta ove godine puni 55 godina. Ipak Gorge ne pokazuje ni najmanje znakove starenja prvenstveno svojim vedrim duhom, a i činjenicom da se nedavno oženio veoma uspešnom Amal Clooney.

    Keanu Reeves

    Junak poznatog filmskog ostvarenja Matrix jednostavno odbija da ostari. Iako mnogi tvrde da izgleda kao da mu je 35, Keanu ove godine puni 52. godine.

    Tom Cruise

    Prošle godine gledali smo ga u najnovijoj verziji Nemoguće misije i uverili se da mu i motor i naočare stoje podjednako dobro kao u Top gun-u pre tačno 20 godina. Ovaj pedesetčetvorogodišnjak je i dalje u top formi.

    Denzel Washington

    Njegove savete za uspeh smo vam nedavno predstavljali u našem tekstu. Ovaj iako veoma mladolik glumac ove godine puni čak 62. godine.

    Johnny Depp

    Kada je reč o najpoznatijem svetskom piratu žene jednoglasno zaključuju da su muškarci kao vino. Glumac svetskih razmera neprestano menja uloge, a sasvim je pogodan za lik momka i dalje. Da li je za poverovati da ima 53 godine.

    Chris Noth

    Pripadnicama lepšeg pola poznatiji kao Zverka iz čuvene serije Seks i grad. On sad ima čak 62. goine ali mnoge dame se slažu da se njegov šarm godinama samo povećavao.

    Jon Bon Jovi

    Poznati pevač za kojeg mnogi smatraju da ima sindrom Dorijana Greja i nikako da ostari. Zaista on je veoma mladolik, a to pokazuje i svojim nastupima kao i novim muzičkim ostvarenjima.

    Rob Lowe

    Zgodni američki glumac mnoge je iznenadio iznoseći u javnost činjenicu da ove godine puni 52 godine. Time definitivno zauzima mesto na ovoj listi muškaraca preko 50, koji izgledaju decenijama mlađi.

    Brad Pitt

    Mnogi se pitaju da li je Angelinin muž napravio pakt sa đavolom. Šalu na stranu Brad je sinonim za neodoljivog muškarca u pedesetim.

    Foto: printscreen

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE