Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    CILJ U 2016: Promena svesti o preduzetništvu

    Cilj Vlade Srbije u 2016. godini, koja je progašena za godinu preduzetništva, da pomogne malim preduzećima i preduzetnicima i izmeni propise kako bi taj sektor razvijao i lakše poslovao, saopštilo je Ministarstvo privrede.

    U Vladi Srbije održana je druga sednica Saveta za mala i srednja preduzeća, preduzetništvo i konkuretnost na kojoj je ministar privrede i predsednik Saveta Željko Sertić članove saveta upoznao sa inicijativom Vlade Srbije da 2016. proglasi godinom preduzetništva.

    Želimo da menjamo svest, podstaknemo i ohrabrimo ljude da se upuste u preduzetništvo, a konkretnim primerima ćemo pokazati da u Srbiji postoje ljudi koji su se osamostalili, razvili poslove i danas su uspešni preduzetnici, istakao je Sertić.

    Savet za mala i srednja preduzeća, preduzetništvo i konkuretnost čine ministri resora najvažnijih za sektor MSPP, predstavnici drugih državnih institucija, ali i poslovne zajednice.

    Formiran je sa ciljem da se obezbedi efikasnu koordinaciju aktivnosti na sprovođenju strategije i drugih mera vlade koje su usmerene na sektor malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE