Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: Kao direktor Applea morao je biti oprezniji

    Izvršni direktor tehnološkog giganta Apple, Tim Cook, nakon postavljanja fotografija sa Super Bowla naleteo na lavinu podsmeha na internetu.

    Prvi čovek jedne od najmoćnijih tehnoloških kompanija preterano aktivan na društvenim mrežama i vrlo retko postavlja statuse na Twitter ili Facebook.

    Zapravo, do sinoć, broj tvitova u 2016. na nalogu @tim_cook je bio samo sedam i uglavnom su bili vezani za posao kojim se bavi.

    Ipak, preko 2 miliona njegovih pratilaca je u nedelju doživelo da Tim "tvitne" nešto što se ne tiče posla i to, na njegovu žalost, nije uradio baš najspretnije.

    Cook je, kao pravi veliki navijač Denver Bronkosa, nakon velike pobede istrčao iz svoje lože na teren stadiona u San Francisku i svojim iPhone 6 uslikao deo atmosfere sa terena na kome se odvijalo veliko slavlje.

    Međutim u ushićenju, zamućenu fotografiju je odmah postavio na Twitter što je momentalno izazvalo ogroman broj reakcija, uglavnom onih koji su se šalili na njegov račun, ali i račun iPhonea, jer su mnogi to iskoristili da mu daju savet za kupovinu novog telefona sa boljom kamerom.
     

    Foto: Beta-AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE