Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: Premijer čekirao kartu za Njujork

    Po ceni od 399 evra prodate prve tri povratne karte za let Beograd-Njujork, a među kupcima su premijer Srbije Aleksandar Vučić i američki ambasador Kyle R. Scott.

    Prve karte za prvi let ka Sjedinjenim Američkim Državama kupljene su na štandu Air Serbia prvog dana Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, a premijer Vučić je najavio da će narednih sedam dana biti tolika cena, nakon čega će biti nešto viša.

    >>>>SAJAM TURIZMA: Rekordan broj izlagača, popusti i do 40 posto

    Naveo je da je najvažnije da Beograd postane centar regiona i da građani Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Grčke dolaze u Srbiju da bi direktno leteli za Njujork.

    "Nema više presedanja – to je možda mala vest, ali veliki korak za Srbiju ka boljoj reputaciji naše zemlje i privlačenju velikog broja investitora", rekao je premijer.

    Ambasador SAD je rekao da je direktan let bitan za turizam dve zemlje i da se nada da će sve više Amerikanca moći da upozna lepote Srbije.

    Prvi let za Njujork biće 23. juna od kada će se, prema rečima generalnog direktora Air Serbia Daneta Kondića, leteti pet puta nedeljno. U periodu od 18. do 24. februara Air Serbia će imati promotivne letove po ceni od 399 evra u ekonomskoj i 2.499 evra u biznis klasi.

    Letovi će se obavljati avionima Airbus A330-200 pet puta nedeljno i iz Beograda će polaziti u 7.30 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, a petkom i subotom će iz Beograda poletati u 12.55.

    Povratni letovi iz Amerike će biti ponedeljkom, utorkom i četvrtkom u 14.40, a petkom i subotom u 19.30. Kondić je rekao da se dolazak aviona očekuje u maju, a da je obuka pilota i osoblja u toku.

    Foto: printscreen

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE