Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Neko opet `stopira` narodne kuhinje

    Zbog žalbe ponovo stopiran tender za pripremu i distribuciju obroka u narodnim kuhinjama, a nadležni ne otkrivaju ko je i zašto uložio prigovor, pišu Novosti.

    Tender za pripremu i distribuciju obroka ponovo je stopiran. Firma Multiketering sa Novog Beograda dobila je ovaj milionski posao pre dva dana, međutim, jedan od ponuđača je uložio žalbu pa je ceo proces odložen do daljeg.

    Iako je uprava grada Beograda na svom zvaničnom internet-portalu postavila obaveštenje o podnetom zahtevu za zaštitu prava u vezi s odlukom o tome ko će snabdevati narodne kuhinje, u Sekeratrijatu za socijalnu zaštitu nisu želeli da objašnjavaju kada će, konačno, javna nabavka, zbog koje su korisnici na nekoliko dana ostali bez besplatnih obroka biti završena, niti ko je uložio žalbu na donetu odluku.

    Pored preduzeća Multiketering, koje je dobilo posao, na tender su se javile još tri firme iz Beograda i to Vojna ustanova Dedinje, Lido i BMB tim.

    Inače, zbog kašnjenja tendera korisnici narodnih kuhinja bili su bez hrane protekle nedelje. Oni su u zamenu za besplatne obroke dobili po 5.040 dinara, da bi nakon tri dana privatne kompanije obezbedile namirnice, dok se procedura javne nabavke ne završi.

    Firma Multiketering dobila je ugovor o snabdevanju narodnih kuhinja na šest meseci u okviru kojih bi na 40 adresa trebalo da isporuči do dva miliona obroka.

    Najviše hrane distribuirala bi u punkt u Ulici Sime Šolaje 43 na opštini Palilula, gde ima 819 korisnika.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE