Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FIAT PONOVO U AKCIJI: Krš za novi automobil

    Kragujevački Fiat ponovo je pokrenuo akciju zamene starih, čak i havarisanih automobila za nove, sa jedinstvenim popustom koji se, u zavisnosti od modela, kreće od dve do dve i po hiljade evra.

    Fiat Chrysler automobili Srbija pokrenuo je veliku ekološku akciju – zamenu starih i dotrajalih automobila za nove.

    Fiat je odlučio da za sve automobile starije od 10 godina koji su za reciklažu, a koji ne moraju da budu u vašem vlasništvu, dovoljno je ovlašćenje da bi dao popuste koji se kreću od 2.000 do 2.500 evra. Prvi put mogu se reciklirati i potpuno havarisana vozila, bez obzira na to koliko su stara.

    "Panda sa reciklažom košta 7.999 evra, a rata je 79 evra, Punto 8.990 evra sa ratom od 89 evra i Fiat 500L 9.990 evra sa ratom od 99 evra, uz otplatu na sedam godina."

    Posebno ističemo ponudu automobila na metan i tečni naftni gas gde za četiri godine eksploatacije možete da uštedite u vrednosti samog vozila, objašnjava Umberto Janučeli, komercijalni direktor Fiat Chrysler automobili Srbija.

    Dobra vest i za vlasnike Punta koji su kupili automobile pre nekoliko godina, ako sada opet kupe Fiatovo vozilo, rata sa 125 pada na 99 evra.

    "Prošle godine na 20.000 novih automobila uvezli smo 120.000 polovnih automobila. Dugoročno gledano mi samo gubimo, ne samo gledajući ekološki aspekt, već i novčani", ističe Petar Živković, novinar Večernjih novosti.

    Cilj subvencija koje kragujevački Fiat daje bez pomoći države jeste da se svest kupaca promeni i da se oni odlučuju za nova i ekološki čista vozila. Takve akcije najavljuju i za period posle Sajma autombila u Beogradu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE