Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preventivno povlačenje ‘Snickers 4 pack’ sa tržišta Srbije

    Kompanija Mars Chocolate kao meru predostrožnosti povlači sa tržišta Srbije Snickers 4 pack koji je proizveden u Holandiji (Veghel) zbog mogućnosti prisustva plastike u tom proizvodu.

    Mars South Central Europe – Predstavništvo Beograd preventivno povlači proizvod Snickers četvoropak (4x50g) nakon što je u jednom od proizvoda u fabrici u Holandiji pronađen komadić plastike. 

    Povlačenje se odnosi samo na artikal (ANM35 – Snickers 34*4*50g MP HR BA RS ME) koji je proizveden u Holandiji sa rokom upotrebe 10.07.2016. i brojem serije 550F2NLD03 i ne odnosi se na bilo koje druge Mars proizvode koji su proizvedeni  u drugim fabrikama.

    Kako ova situacija potencijalno postoji i u pakovanju MixMinis, takođe proizvedenim u Holandiji, sa rokom upotrebe 10.07.2016-15.02.2017. koje se isključivo može naći na aerodromu u Duty Free radnji, takođe se povlači i ovo pakovanje.

    Nijedna druga vrsta čokolade, pakovanja, veličina čokoladica, serija proizvoda, rok upotrebe ili proizvod koji je proizveden na drugim lokacijama nisu pogođeni ovim slučajem, ističu u kompaniji Mars u kojoj izražavaju žaljenje usled eventuelne neprijatnosti koji su potrošači iskusili.

    Do današnjeg dana kompanija Mars je primila samo jednu žalbu potrošača u svetu. U Srbiji, do sada nije primljena nijedna žalba potrošača.

    Potrošači koji su kupili gore navedene proizvode se upozoravaju da ne bi trebalo da ih konzumiraju. Za više informacija potrošači mogu da se obrate servisu kupaca kompanije Nelt: 

    [email protected]
    • 011/ 3779 377

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE