Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi emotikoni na Facebooku, jedan već dominira

    Kao što je i najavljivao, Facebook je uveo veliku novost koja će najviše razveseliti one koje su vapili za ostalim opcijama osim "lajkova", a tim povodom se oglasio i sam Mark Zuckerberg.

    Vest o uvođenju novih emotikona u Facebook "reakcije" glasno je odjeknula svetom društvenih mreža, a vlasnik najpoznatije i najpopularnije je imao konkretno objašnjenje ovakvog poteza.

    "Nije svaki trenutak koji želite da podelite srećan. Ponekad želite podeliti i nešto tužno ili frustrirajuće. Naša zajednica već godinama traži dislike dugme, ali ne zato da bi ljudima rekli kako im se ne sviđaju njihovi postovi."

    Ljudi žele izraziti suosjećanje i izraziti veći broj emocija", napisao je Zuckerberg, priznajući da je i sam dugo razmišljao o ovoj promjeni.

    "Moj tim i ja smo dugo razmišljali o pravom načinu na koji je ovo trebalo napraviti. Jedan od mojih ciljeva je bio da to bude jednostavno poput stiskanja i držanja likea", dodao je Zuckerberg i predstavio "ljubav", "haha", "wow", "tuga" i "ljutnja" emotikone.

    "Ljubav je zasad najpopularnija reakcija, a čini mi se da bi tako i trebalo biti", zaključio je Zuckerberg.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE