Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SAM: Razvoj menadžera kao pojedinca i srpskih kompanija

    Srpska asocijacija menadžera, koja ove godine slavi deceniju postojanja, imala je jednu od najuspešnijih godina iza sebe, a u ovoj godini će se posvetiti razvoju menadžera kao pojednica, ali i što bržem razvoju kompanija.

    To je rečeno na 9. redovonoj godišnjoj Skupštini SAM, na kojoj je predsednik asocijacije Milan Petrović istakao da SAM danas broji 336 članova, što je ujedno i najveći broj još od osnivanja.

    "SAM ove godine slavi 10 godina postojanja i ovu godinu želimo posebno da posvetimo razvoju menadžera kao pojednica, ali i što bržem razvoju naših kompanija i naše privrede. Želimo da kroz članstvo u Evropskoj asocijaciji menadžera i Asocijaciji menadžera jugoistočne Evrope, SAM bude faktor razvoja, ne samo u Srbiji, već i u regionu."

    U najavljenoj godini preduzetništva, SAM će se još više zalagati da znanje i kapacitete svojih članova usmeri na razvoj mladih menadžera, promociju etičkog poslovanja, uvođenje korporativnog upravljanja u porodične firme, osnaživanje postojećih firmi i preduzetnika, ali i podsticanje preduzetničkog duha u Srbiji, istakao je Petrović.

    "Iako prepuna izazova, 2015. godina je bila je jedna od najuspešnijih godina za SAM. Imajući u vidu sve što smo ostvarili, a pre svega mislim na pokretanje izuzetno važnih projekata poput "Šanse za novi početak", Mentorskog programa za mlade menadžere i saradnje sa brojnim organizacijama u cilju porasta zapošljavanja, mislim da možemo reći da smo u tome uspeli, istakla je izvršni direktor SAM Jelena Bulatović.

    SAM postoji od 2006. godine i jedno je od vodećih poslovnih udruženja u pogledu razvoja menadžera kao i stvaranja platforme za povezivanje menadžera i kompanija i ostvarivanje novih poslovnih kontakata.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE