Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Islamska država preti prvim ljudima Facebooka i Twittera

    Teroristička organizacija Islamska država uputila je novim video snimkom pretnje osnivaču Facebook Marku Zuckerbergu i direktoru Twittera Jacku Dorsey-u zbog njihovog napora da sa društvenih mreža uklone naloge terorista.

    U 25-minutnom video snimku pod nazivom "Flames Of The Supporters" prikazane su fotografije Zuckerberga i Dorsey-a prekrivene rupama od metaka, objavio je Daily Mail.

    Ekstremisti Islamske države tvrde u video snimku da kontrolišu više od 10.000 naloga na Facebooku, 150 grpa na toj društvenoj mreži i 5.000 profila na Twitteru, upozoravajući da će uzvratiti na bilo kakav pokušaj čelnika društvenh mreža da ih oteraju sa sajtova.

    "Svakodnevno objavljujete da ste suspendovali mnoge naše naloge. I mi vam na kažemo: Da li je to sve što možete? Niste u našoj ligi", rekli su ekstremisti u video snimku obraćajući se dvojici biznismena.

    Video snimak koji je objavljen na društvenoj mreži Telegraf, popularnoj među ekstremistima Islamske države, dolazi nakon što su Zuckerberg i Dorsey najavili intenzivne korake protiv terorista koji koriste njihove društvene mreže.

    Foto: Screenshot

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE