Evo koliko će koštati izbori

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo koliko će koštati izbori

  Vanredni parlamentarni izbori će koštati manje od milijardu dinara, zbog čega će se raditi rebalans budžeta, kaže ministar finansija Dušan Vujović, uz ocenu da je to "mala cena za ono što Srbija tim izborima dobija".

  Ministar finansija kaže da će morati da se radi rebalans ovogodišnjeg budžeta zbog troškova održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, koji će koštati manje od milijardu dinara.

  "To je mala cena za ono što Srbija dobija prevremenim parlamentarnim izborima a to je potvrda da se reforme sprovode u dobrom smeru i da je Srbija na dobrom putu postizanja dugoročne stabilnosti", rekao je Vujović na konferenciji za novinare u Vladi Srbije povodom završetka posete Misije MMF.

  Vujović je naveo da će prevremeni izbori biti održani jer se u javnosti mesecima to traži i osporavaju rezultati reformi. Kako je dodao, rezultati izbora će pokazati da su reforme dale rezultate.

  Na pitanje da li su parlamentarni izbori bili neophodni u situaciji u kojoj država primenjuje mere štednje, Vujović je rekao: "Nemojte da od komarca pravite slona".

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE