Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Meštani umalo linčovali radnike elektrodistribucije

    Agonija radnika niške Elektrodistribucije koji su krenuli u kontrolu krađe struje u aleksinačko selo Lužane, trajala gotovo sat i po vremena.

    Veće incidente i okršaj sprečila policija, a prema prvim informacijama osim fizičkih i verbalnih pretnji meštani pokušali i da prevrnu mini-bus kojim su kontrolori krenuli na posao.

    Prema zvaničnim navodima iz niške ED, oko petnaestak radnika busom svakoga dana kontroliše po jedno mesto, a na redu je danas bilo i selo Lužane.

    Običan radni dan se zbog otkrivenih nepravilnosti umalo pretvorio u linč od strane „lokalaca“, koji su palicama i improvizovanim motkama želeli da napadnu kontrolore, pa su čak kako tvrde zvaničnici, a policija nezvanično potvrđuje, pokušali da izvrnu i mini bus.

    Kod jednog meštanina je na tavanu otkrivena račva kojom je struja preusmeravana mimo strujomera, što je očigledan slučaj krađe struje, a kada su po zakonu pokušali da mu je isključe, pojavila se grupa meštana koja je im to nije dozvolila.

    Osim verbalnog, došlo je i do fizičkog kontakta, navodi rukovodilac sektora niške ED Dragoslav Pavlović. Policija će procesuirati one koji su nasrnuli na kontrolore a mi ćemo pokrenuti svoje procedure, dodao je Pavlović i naglasio da se cela situacija na svu sreću smirila kada se pojavila policija

    Protiv jednog meštanina policija će podneti krivičnu prijavu zbog napada na službeno lice u obavljanju dužnosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE