Profesionalni prosjak zaradi skoro kao britanski premijer

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Profesionalni prosjak zaradi skoro kao britanski premijer

  U engleskom gradu Vulverhempton profesionalni prosjak zaradi 130.000 funti godišnje, što je samo 12.000 funti manje od godišnje plate britanskog premijera.

  Prosjak koji se u engleskom gradu Vulverhemptonu pretvara da je beskućnik, dnevno "zaradi" 500 funti, piše britanski Daily Mail.

  Načelnik sektora za okolinu Vulverhemptona Steve Evans kaže da je ovaj engleski grad suočen s veliki problemom lažnih prosjaka i beskućnika.

  Daily Mail piše o neimenovanom muškarcu koji svakodnevno prosi u centru grada. Veruje se da nedeljno zarađuje oko 2.500 funti. "Meta" su mu kupci u šoping centru i prolaznici.

  "U centru grada imamo profesionalne prosjake, uveren sam. Oni varaju građane", kaže Evans, upozoravajući da su zbog njih ugroženi pravi beskućnici.

  Evans kaže i da je gradskim vlastima poznato kako taj prosjak živi u vrlo pristojnim uslovima i da se samo pretvara. Na godišnjem nivou dobija 130.000 funti, što je samo 12.000 funti manje od godišnje plate premijera Davida Camerona.

  "Žalosno je da postoje ljudi koji su u stvarnoj nevolji i pojedinci koji zloupotrebljavaju darežljivost i dobrotu drugih", smatra Evans, dodajući da radi na tome da se prosjaci koji obmanjuju javnost izvedu pred sud.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE