Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kesić kreće 12.marta?

    Voditelj satirične emisije "24 minuta" Zoran Kesić izjavio je da je njegova ekipa potpisala ugovor za 30 novih epizoda, ali da se još čeka da televizija B92, na kojoj bi nova sezona trebalo da bude emitovana, učini isto.

    Kako je objasnio, on još nema informaciju o tome da li je menadžment B92 potpisao ugovor o emitovanju emisije sa vlasnicima televizije.

    "Dogovorili smo se oko ugovora, stavili naš potpis i pečat na ugovor i dostavili im da ga nose u Grčku i tamo potpišu. Nemamo razloga da verujemo da nije potpisan, jer je to ugovor o kome smo se zajedno dogovorili. Naravno da jeste neobično i nelogično da deset dana pre dogovorenog početka nove sezone još nema zvanične informacije od B92, ali mene više ništa ne čudi u zemlji u kojoj živimo", kazao je Kesić za novosadski Oradio.

    On je rekao da će, ukoliko bude ispoštovan verbalni dogovor, koji produkcijski tim njegove emisije ima sa čelnicima B92, nova sezona "24 minuta" početi sa emitovanjem 12. marta.

    Kesić je odbacio navode pojedinih medija da je njegovoj ekipi ponuđen ugovor na toj televiziji samo ukoliko pristanu da pre emitovanja svaki scenario bude prekontrolisan od strane uredništva, kao i da namerava da pređe na televiziju N1.

    "Nije tačno, i dalje imamo slobodu scenarija i odlučivanja ko će biti u našoj emisiji. Emisija u kojoj bi nas neko uslovljavao scenarijom više ne bi ličila na ‘24 minuta' i gledaoci bi to prepoznali“, rekao je Kesić.

    Dodao je da su i ranije sezone emisije "24 minuta" počinjale 1. marta, a da je do sada jedino sporno bilo to što u prošloj sezoni emisija nie emitovana tokom decembra i što nije bilo novogodišnje emisije.

    "Razlog tome je što nam je istekao ugovor u poslednjoj nedelji novembra, a B92 nije imala novca u budžetu da nam napravi aneks koji bi nam omogućio da radimo emisije u decembru", objasnio je on.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE