Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu: Where Coaching Meets Science

    Atria Group SEE i Erickson International organizuju drugu regionalnu koučing konferenciju „Where Coaching Meets Science“ koja će se održati 22. marta 2016. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

    Više od 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz sfere biznisa, okupiće se na jednom mestu kako bi podelili svoja iskustva i prakse iz oblasti koučinga.

    Konferencija „Where Coaching Meets Science” je jedinstvena prilika da delegati saznaju sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu. Kroz predavanja, i dva kruga interaktivnih radionica koje će voditi međunarodno priznati koučing eksperti, učesnici će otkriti zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj, već više od dve decenije.

    Cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha.

    Poznati svetski stručnjaci iz oblasti koučinga već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Julie Hay, John Blakey, Christopher i Sheila Cooke, Sava Dalbokov, Amy Brann i Zsolt Vantulek.

    Učešće i razmenu iskustava sa najpriznatijim svetskim koučing ekspertima, delegati obezbeđuju popunjavanjem online prijave na sajtu konferencije

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE