Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VIDEO: Ponovo radi Insajder. Prvi gost Aleksandar Vučić

    Insajder.net, informativni video portal počeo je danas sa radom.

    Kako je saopštila produkcija, najvažnije dnevne događaje i teme koje potresaju Srbiju i region svakodnevno će pratiti novinari okupljeni oko ekipe koja je godinama pravila i emisiju Insajder.

    „Na portalu Insajder.net promovisaćemo odgovorno novinarstvo. Razlika u odnosu na dosadašnji rad biće u tome što ćemo se sada baviti i dnevno aktuelnim temama, a ne samo velikim istraživačkim pričama. Naša redakcija ima više od 10 istraživačkih novinara, urednik portala je Brankica Stanković koja je i autor emisije Insajder, a princip rada ostao je isti: nikoga ne optužujemo bez dokaza i nikoga ne štedimo“, kažu u produkciji Insajder. 

    Na adresi Insajder.net nalaziće se video prilozi, analitički tekstovi, ekskluzivni intervjui. Posetioci će takodje moći da prate i koliko je dug put istraživanja jedne velike priče u rubrici „Insajder u izgradnji“. Na sajtu će biti dostupne i dosadašnje emisije Insajdera, kao i obilje dokumentarnog materijala.

    Prvi gost Insajder je Aleksandar Vučić, premijer Srbije koji je sa novinarima razgovarao na temu medija.

    Emisija Insajder emitovala se na TV B92 od 2004.do 2015. godine. Novinari redakcije za istraživački rad dobili su više od 15 domaćih i medjunarodnih priznanja i nagrada.

    Do sada pod sloganom „Postoje granice koje se ne prelaze, tu počinje Insajder“, od sada „Insajder.net bez ograničenja“.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE