Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Neverovatne zemlje Afrike koje morate posetiti (FOTO)

    Afrika je bez sumnje jedan od najfascinantnijih kontinenata na svetu. Uz živopisne gradove, neverovatnu kulturu i prelepu prirodu definitivno je teško odlučiti koju zemlju posetiti.

    Donosimo vam spisak od pet zemalja koje u budućnosti morate posetiti, prenosi Klix.

    Sejšeli

    Ovo veličanstveno ostrvo ima reputaciju jednog od najslikovitijih odredišta na svetu. Obloženi prekrasnim plažama, planinama i bujnim prašumama, Sejšeli su takođe dom jedinstvene faune i flore. Na najvećem ostrvu Mahe možete pronaći puno luksuznih odmarališta, barova i restorana.

    Maroko

    Jedno od najčarobnijih mesta kada je reč o Africi je Maroko. Maroko je dom najčarobnijih predela, prelepih starih gradova koji su ispunjeni zadivljujućom kulturom. Njegova bogata baština čini ga jednim od najpopularnijih turističkih odredišta na svetu.

    Južnoafrička Republika

    Smeštena na najjužnijem kraju Afrike, Južnoafrička Republika je savršena za sve one koji traže avanture. Ona ima neke od najboljih i najpopularnijih nacionalnih parkova i rezervata za igru ​​na svetu. Uz toliko toga što treba učiniti i videti, nikada nećete hteti da odete iz ove zemlje. Uprkos tome, užurbani i fascinantni gradovi širom zemlje ostaviće vas bez reči svojom neverovatnom kulturom, hranom i prelepom prirodom.

    Kenija

    Nema sumnje da ova lista ne bi bila potpuna bez spominjanja Kenije. U ovoj zemlji možete da vidite divlje životinje izbliza, što donosi milione turista iz celoga sveta. Njegovi izvrsni pejzaži također su dom nekih od najpoznatijih naroda i kultura na kontinentu, a svaki ima svoje jezike i tradicije.

    Namibija

    Namibija je još jedna prekrasna afrička zemlja ispunjena divljim pejzažima. Većina turista posećuje Nambiju zbog prekrasnih predela i skrivenih dragulja koji čekaju da budu otkriveni.

    Izvor: Klix

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    Komentari

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE