Addiko banka donirala Institutu "Torlak" dva miliona dinara - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Addiko banka donirala Institutu “Torlak” dva miliona dinara

  Addiko banka je donirala Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak” iznos od dva miliona dinara koji će biti iskorišćen za kupovinu neophodnog laboratorijskog materijala, kako bi se u narednom periodu realizovao što veći obuhvat testiranja stanovnika Srbije na korona virus.

  „Svesni smo značaja koji ima nacionalna institucija sa međunarodnim ugledom kao što je Institut ’Torlak’ u zaštiti javnog zdravlja, a posebno u trenutnim vanrednim okolnostima usled epidemije korona virusa koja utiče na život svih građana Srbije. Kako je u ovom momentu jedna od ključnih mera u delovanju protiv širenja epidemije brzo reagovanje, testiranje što većeg broja ljudi i obrada tih rezultata, želimo da damo doprinos u ovoj borbi u kojoj svi zajedno učestvujemo. Veoma je važno da u ovom periodu budemo savesni i ujedinjeni i da svako od nas pokaže odgovornost prema svojoj okolini, a mi kao banka na ovaj način pružamo podršku i širem delu zajednice u kojoj poslujemo“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

  Addiko banka je u uslovima vanredne situacije preduzela sve mere predostrožnosti koje je donela Vlada Republike Srbije, u ekspoziturama se striktno poštuju sve propisane higijenske mere zaštite prema klijentima i zaposlenima, a svi koji mogu od prvih dana vanrednog stanja rade od kuće. Addiko banka omogućava svojim klijentima da obave sve bankarske poslove brzo i sigurno, iz udobnosti svog doma, putem mBanking ili ebanking aplikacije, što predstavlja dodatnu pogodnost u uslovima ograničenog kretanja koje je na snazi, u skladu sa preporukom #ostanikodkuće.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE