AFA mentorske besplatne radionice za USPEŠNO pokretanje BIZNISA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  AFA mentorske besplatne radionice za USPEŠNO pokretanje BIZNISA

  Tehnološki napredak danas ubrzano menja način na koji živimo i radimo a poslovi koje danas obavljamo u skoroj budućnosti će izgledati bitno drugačije. Ovo predstavlja izazov koji treba pretvoriti u šansu za lični razvoj i napredak!

  Prvi AFA mentorski program omogućiće ženama da od septembra 2019. do marta 2020. jednom mesečno, potpuno besplatno svoje poslovne ambicije obogate veštinama koje su neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa, poslovno povezivanje i kreiranje netvorking biznis mreže.

  AFA mentorski program će ženama koje se prijave pružiti priliku da iskoriste šansu i ostvare pun potencijal svoje poslovne ideje.

  Jačanje samopouzdanja i netvorking, sticanje poslovnih i liderskih veština, pristup tržištu, marketing, strategija, osnovne tehnološke veštine, održivost biznisa i pristup kapitalu i inspirativne priče uspešnih žena koje su na liderskim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama – ovo je znanje i iskustvo koje će sa polaznicama AFA radionica podeliti članice AFA mreže.

  Sve što je potrebno je da se najkasnije do 20. avgusta pošalje prijava i da se sačeka povratna informaciju o tome da li je prijava odabrana. 15 odabranih polaznica će biti kontaktirane.

  Mejl za prijave je: [email protected]

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixels

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE