AIK Banka nagrađena za ostvarene rezultate u privređivanju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  AIK Banka nagrađena za ostvarene rezultate u privređivanju

  Na osnovu odluke stručnog žirija, AIK Banka dobitnik je ovogodišnje nagrade Beogradski Pobednik za ostvarene rezultate u privređivanju, koju Privredna komora Beograda dodeljuje duže od 30 godina.

  Ova odluka doneta je na osnovu detaljne analize koja je potvrdila da AIK Banka već dugi niz godina kontinuirano ostvaruje izuzetno pozitivne poslovne rezultate, zahvaljujući stalnim investicijama i inovacijama, poštujući pri svakom koraku visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavajući svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazujući ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, kao i vodeći računa o širim društvenim interesima.

  „Izuzetno sam ponosna na tim AIK Banke i velike uspehe koje smo postigli zajedničkim snagama, i verujem da ova nagrada za svakog od nas ponaosob predstavlja potvrdu da je primena naše poslovne strategije urodila plodom. Nastojaćemo da i u budućnosti opravdamo ovo laskavo priznanje i iskoristimo naš potencijal kako bismo stvorili prostor za nove, još veće pobede“, istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

  Kao domaća banka sa jakom kapitalnom bazom, AIK Banka u fokus svog poslovanja stavlja efikasnost, što predstavlja osnovnu prednost u odnosu na konkurenciju. Uz efikasno internet i mobilno bankarstvo, po kojem je jedan od lidera na tržištu, AIK Banka je prepoznata i kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika, zauzimajući jednu od vodećih pozicija po broju klijenata, a pored toga je i lider po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE