Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

PONUDA iz snova: Dva meseca na Bahamima BESPLATNO, ovo su uslovi

Airbnb je u potrazi za petoro ljudi koji mogu odmah da napuste sve što trenutno rade i da krenu na besplatno dvomesečno putovanje na Bahame gde će pomagati u ekološkim projektima na Karibima.

Oni koji budu izabrani provešće april i maj na tri lokacije na Bahamima gde će pomagati u čuvanju prirodnih i kulturnih resursa zemlje.

Najnoviji program Airbnb-a razvijen je u partnerstvu sa Bahams National Trust, lokalnom neprofitnim organizacijom koja štiti 32 nacionalna parka u zemlji.

Kako bi učestvovali u najnovijem projektu Airbnb-a, podnosioci zahteva moraju da pokažu „želju i motivaciju da doprinesu i učestvuju u životu na ostrvu“, saopštila je kompanija.

Oni koji budu izabrani da učestvuju u projektu otputovaće na ostrvo Andros, dom trećeg najvećeg sistema grebena na svetu, kako bi pomogli u stvaranju programa obnove koralnog grebena.

Oni će takođe provoditi vreme radeći na očuvanju vrsta u Eksumi, i pomažući u ekološkim i istraživačkim projektima u Eljuteri.

Bahami, koje čine više od 700 ostrva, jako su zavisni od turizma, a delove zemlje je prošle godine opustošio uragan Dorian.

Kandidati moraju biti stariji od 18 godina da bi učestvovali u programu i moraju da budu slobodni tokom aprila i maja 2020. Potencijalni učesnici takođe bi trebalo da dobro govore engleski jezik i da budu iz jedne od 34 zemlje koje ispunjavaju uslove.

Airbnb će 25. marta objaviti ko je izabran za projekat.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE