Ako se ZARAZITE na njihovom letu kompanija plaća troškove, u slučaju smrti plaća - SAHRANU - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Ako se ZARAZITE na njihovom letu kompanija plaća troškove, u slučaju smrti plaća – SAHRANU

Avio-kompanija Emirati obavezala se da će u slučaju da se putnik zarazi u njihovom avionu platiti sve troškove lečenja do 150.000 evra.

Avio-kompanija sa sedištem u Dubaiju se takođe obavezala da će plaćati po 100 evra dnevno za troškove karantina i hotelsku sobu za dve nedelje, a u slučaju da pacijent premine, Emirati će plaćati i troškove sahrane do 1.500 evra.

Kompanija je izjavila da su pokriveni troškovi u roku od 31 dan od momenta prvog leta.

“To je investicija sa naše strane, ali mi klijente stavljamo na prvo mesto i verujemo da će oni pozdraviti ovu inicijativu”, izjavio je generalni direktor Emirata Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

Emirati nisu jedina avio-kompanija koja nudi medicinsko osiguranje. Ovi potezi posledica su ozbiljne pogođenosti avio-industrije zbog pandemije koronavirusa.

Emirati su uočili pad potražnje za 90 odsto, izjavio je predsednik avio kompanije Tim Klark.

Osim toga, ovo je jedna od najteže pogođenih avio-kompanija jer leti samo na internacionalnom nivou, a međunarodna putovanja opala su na minimum.

Ipak, nuđenje otplate sahrane je “problematično” u marketinškom smislu, jer inače avio-kompanije ne žele da pojam smrti bude povezan sa njihovim brendom.

Ipak, rizična vremena zahtevaju rizične mere, pogotovo kada je poznato da avio-kompanije lete sa svega 20 do 30 odsto ukupnog kapaciteta, prenose svetski mediji.

Izvor: BIZlife

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE