Ako se ZARAZITE na njihovom letu kompanija plaća troškove, u slučaju smrti plaća - SAHRANU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ako se ZARAZITE na njihovom letu kompanija plaća troškove, u slučaju smrti plaća – SAHRANU

  Avio-kompanija Emirati obavezala se da će u slučaju da se putnik zarazi u njihovom avionu platiti sve troškove lečenja do 150.000 evra.

  Avio-kompanija sa sedištem u Dubaiju se takođe obavezala da će plaćati po 100 evra dnevno za troškove karantina i hotelsku sobu za dve nedelje, a u slučaju da pacijent premine, Emirati će plaćati i troškove sahrane do 1.500 evra.

  Kompanija je izjavila da su pokriveni troškovi u roku od 31 dan od momenta prvog leta.

  “To je investicija sa naše strane, ali mi klijente stavljamo na prvo mesto i verujemo da će oni pozdraviti ovu inicijativu”, izjavio je generalni direktor Emirata Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

  Emirati nisu jedina avio-kompanija koja nudi medicinsko osiguranje. Ovi potezi posledica su ozbiljne pogođenosti avio-industrije zbog pandemije koronavirusa.

  Emirati su uočili pad potražnje za 90 odsto, izjavio je predsednik avio kompanije Tim Klark.

  Osim toga, ovo je jedna od najteže pogođenih avio-kompanija jer leti samo na internacionalnom nivou, a međunarodna putovanja opala su na minimum.

  Ipak, nuđenje otplate sahrane je “problematično” u marketinškom smislu, jer inače avio-kompanije ne žele da pojam smrti bude povezan sa njihovim brendom.

  Ipak, rizična vremena zahtevaju rizične mere, pogotovo kada je poznato da avio-kompanije lete sa svega 20 do 30 odsto ukupnog kapaciteta, prenose svetski mediji.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE