ISTINA koju NIKADA nećemo videti: Da li biste poželeli ovakvu vladu? (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Screenshot

Da li se i vama čini da su vlade širom sveta konstantnim izveštavanjem svojih građana o stanju oko koronavirusa pokušale da zapravo sakriju suštinu?

Da li vam se činilo da informacija ima toliko da ih ne možete sve pohvatati a da su ključna pitanja ostajala bez odgovora?

Ako se tako osećate, pogledajte video portala Juice Media, koji na jedan šaljiv i parodiji blizak način pokazuje kako bi jedna odgovorna vlada trebalo da informiše svoje građane.

U kratkom i konciznom pregledu pokazano je kako je koja zemlja zaista reagovala pre nego što su poruke provučene kroz filter stručnjaka za PR i marketing.

Epizoda iz serijala “Poštena vlada” pod nazivom “Mašina” u kojem vladina službenica pruža informacije o trenutnom stanju otkriva istinu kako vlade mnogih država zapravo reaguju.

Video govori o razvijenim zemljama koje se trude da spreče širenje virusa, bizarnim izjavama svetskih lidera, nedostatku medicinske opreme i prebacivanje krivice za širenje virusa na manjine.

Iako u videu nije data tačna definicija pominjane “Mašine”, o njoj se govori kao o jednom od glavnih uzročnika pandemije. „Mašina je rekla da nema profita u sprečavanju buduće krize”, navodi iskreno takozvana službenica Vlade.

Sve počinje sa razotkrivanjem Kine zbog prikrivanja krize u njenim početnim fazama i ućutkivanje onih koji su na nju upozorili.


Izvor: BIZlife

Foto: YT/Screenshot

Komentari 1

  1. Spok

    Dobro znamo mi koji shvatamo kuda ide ovaj svet,da mora biti borba izmedju globalista i naroda normalnog!Ko ce pokleknuti u toj bitci,videcemo!SMRT NOVOM SVETSKOM PORETKU!