Predsednik je (izgleda) rekao: Studenti su u pravu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot Twitter

Kako Blic saznaje, posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rešenje. Studenti će ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje epidemioloških mera.

Odluka o zatvaranju svih studentskih domova u Beogradu, koju je večeras saopštio predsednik Srbije, naišla je na ekspresnu reakciju samih studenata koji su lupanjem u šerpe jasno stavili do znanja šta misle o ovoj meri.

Predstavnica inicijative “Zaustavimo iseljavanje studenata iz Studentskog grada” uživo na Fejsbuku prenosi protestnu šetnju studenata, koji poručuju da neće napustiti svoje sobe. Kažu da su spontano izašli večeras ispred Studenjaka, a zatim i krenuli ka gradu, a da će sutra predati svoje zahteve upravnicima, prenosi N1.Studenti iz doma  “Kralj Aleksandar I”, poznatijeg kao “Lola”, zaustavili su i saobraćaj.


Predsednik Aleksandar Vučić je, gostujući na RTS, najavio da će u sklopu mera zaštite od daljeg širenja koronavirusa u Beogradu, koje je najveće žarište virusa u Srbiji, biti zatvoreni i svi studentski domovi.

Studenti ODGOVORILI Vučiću na najavu ZATVARANJA domova (VIDEO)


Izvor: BIZLife, Blic

Foto: Screenshot Twitter