IZJAVA DANA: A za Dodika – 25 miliona

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posebno se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na njegovom razumevanju za poziciju Republike Srpske i na političkom i na ekonomskom planu, odnosno za pomoć od 25 miliona evra do kraja godine kako bi se održala likvdnost i sposobnost budžeta da izvrši sve svoje obaveze.

Pomoć Srbije opštinama u RS i Federaciji BiH biće obimna i uticaće značajno na stanje i stabilnost naših javnih računa i rešavanje infrastrukturnih problema. Kad čujem ponekad kritike na bilo šta što su Srbi uradili, znam da to rade ljudi koji nikad ništa nisu uradili. Mislim da Vučić dobro vodi Srbiju i u tom pogledu želim još jednom da izrazim zahvalnost

Izvor: Tanjug

Foto: Beta/AP

Komentari 2

  1. Pera

    Lepo je i treba pomići ako imaš odakle. Ako smo za obnovu Notr Dana mogli da damo milion eura, valjda možemo i za RS ? Napokon i da Srbija ipostane bogata zemlja. Bilo bi ne sami lepo nego verujem i obaveza da nas gradjane Srbije, poreske obveznike,, čije se zapravo pare daju, pitate šta o tome misle ? Da li to neko poklanja svoj privatni novac, ili pak misli da je novac gradjana privatna prćija, pa može da ga krčmi po nahodjenju i bez pitanja ?

  2. Giga

    Diktator pomaze diktatora, a narod ko j.be