IZJAVA DANA: Bajaga je svoje odslužio

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Bajaga je u intervjuu za dnevni list Danas efektno i jednostavno objasnio zbog čega izbegava politički angažman i poslao poruku mladim generacija.

U svakom slučaju, nema šanse da ću ubuduće da dam nekom bilo kakvu političku podršku. Mogu privatno to da uradim u krugu svojih prijatelja. Da kažem šta meni odgovara ili ne, ali neću ni u negativnom, pa čak ni u pozitivnom smislu da se uplićem. Osim ako je baš neka ekstremna frka u društvu, pa sad da podržimo da se životinje više ne gaje zbog krzna ili tako nešto. Ali ove dnevnopolitičke stvari me stvarno više ne zanimaju jer je moja pozicija vrlo nezgodna. Prvo što zameram većini ljudi iz javnog posla koji se bave politikom je to što su vrlo malo informisani. Drugo, ja se bavim drugim stvarima i prosto nemam dovoljno podataka, a tako možeš vrlo pogrešno da iskoristiš tu svoju veliku prolaznost na medijima da pritom kažeš neku glupost. Ja se čuvam toga. I hvala bogu ide nam dobro posao sam od sebe i zbog onoga što mi volimo i radimo tako da bez obzira na to što sam u vreme studentskih protesta podržavao Đinđića i celu tu ekipu kao i svi normalni ljudi. Sada nije takvo vreme kao što je onda bilo, a i da jeste računam, ono, ima i klinaca, pa neka se oni malo bave time. Ja sam svoje odslužio.

Izvor: Danas

Foto: Beta

Komentari 4

 1. slavica

  Pošteno!

 2. Vaske

  Pola azbuke su progutali u tekstu, a vi to tako prenosite.

 3. S

  Na zalost, dok je ovakvih vucibatina na politickoj sceni kakvih imamo danas, niko nije svoje odluzio, pa ni Vi, Bajaga!

 4. Gogi

  Bajaga jeste ostavio dubok trag na muzičkoj sceni ex sfrj i podrzavam ga do momenta kad pocne da veliča dosovske lopove pa i đinđića.na zalost u srbiji ste u službi dok ste živi