IZJAVA DANA: „Da me DAČIĆ proziva, a naš ministar ćuti. MILO će vam doći glave“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Prva savetnica u crnogorskoj ambasadi u Ankari Mirna Nikčević izjavila je da priprema zahtev za opoziv zbog vesti da je protiv nje u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore pokrenut disciplinski postupak.

„Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nisu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj CG. S Milom vazda! Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata“

Nikčevićeva je dospela u središte pažnje javnost nakon što je na ovoj društvenoj mreži komentarisala sabor ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici rekavši da bi „zapalila taj hram i sva goveda tamo“. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je izjava savetnice huškačka i sramna, a iz crnogorskog Ministarstva spoljnh poslova su potvrdili da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Izvor: Vijesti

Foto: Beta

Komentari 1

  1. Bozo

    Da li je Mirela Nikcevic bila uopste diplomata ?Ona izgleda i ne zna sta znaci biti diplomata i sta je diplomatski jezik. Ona je prosto receno jedna nevaspitana osoba.