IZJAVA DANA: Da smo samo ljudi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: N1/Screenshot

Slobodanka i Miroslav Ninić prinudno su iseljeni iz stana u centru Novog Sada, uz asistenciju policije, vatrogasaca i hitne pomoći. Slobodanku su izveli nakon što je policija provalila u prostoriju gde se zaključala preteći da će je zapaliti i da će skočiti sa trećeg sprata. Tom prilikom zadobila je prelom levog ručnog zgloba. O tome kako su izgubili stan, kaže:

Ni ja ni suprug nismo imali priliku da nešto uradimo. Oni su sve nama radili iza leđa. Mi ništa nismo obaveštavani. Dali smo agencijama da prodajemo stan, ali problem je postojao što je postojala sudska zabrana prodaje stana. E sada meni nije jasno – ako su mogli da skinu zabranu da prodaju izvršitelji, zašto nisu mogli da skinu zabranu da i mi prodamo stan

Na pitanje da li je sve moglo biti drugačije, kaže:

Pa naravno da je moglo. Ljudi smo, sve se možemo dogovoriti

 

 

Izvor: N1

Foto: N1/Screenshot

Komentari 2

  1. Žaklina

    Bilo bi dobro da neko od vas ode u banku i pregleda dokumentaciju da saznamo da li je to zaista tako? Kruze različite informacije i ne bi trebalo da se javnost izlaže i spinuje neproverenim informacijama sa bilo koje strane. Takođe, kako je socijalni slučaj mogao da kupi njihov stan? Odakle taj novac?

  2. Branka

    Ovako nešto može svakome od nas da se desi. Mislimo o tome.