IZJAVA DANA: Dačić, voditeljka “Parova” i svi mi “u naša četiri zida”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram/jovana_jeremic_official

Lider Socijalističke partije Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić na TV Prva komentarisao je izbor Jovane Jeremić, voditeljke “Parova“ za člana Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju SPS-a. On je rekao da svi pričaju o tome, a niko ne kaže da je završila Pravni fakultet i da je dobitnica raznih nagrada za retoriku. Dačić je zatim rekao:

“Svi napadaju ’Parove’, a krišom ih gledaju.“

Izvor: TV Prva

Foto: Instagram/jovana_jeremic_official

Komentari 3

 1. ivan

  Ja ne gledam parove definitivno. Sramota me ko predstavlja Srbiju u svetu. To daje ruznu sliku o nama. U normalnoj zemlji i nema gluposti kao sto su Parovi, Farme, Zadruge i slicne socio-patoloske emisije. Sramota me sto sam Srbin.

  • Mima

   Poštovani Ivane, vaše je pravo i izbor koje programe želite da ili ne gledate.
   Ali zbog toga ne morate da se stidite što ste Srbin.
   “ Medalha ima dve strane”, e pa druga strana medalje o koj oj se ovde polemiše jeste sledeća; Projekat Happy televizije Parovi, zasigurno ima cilj ili tačnije poruku gradjanina Srbije i naravno gledaocima iz drugih zemalja da preispitaju svoje komunikacijske sposobnosti, pre svega kako se vodi dijalog i monolog. Naime, voditelji Parova uporno ukazuju učesnicima, kako se vodi dijalog, feed back , a za one koji krše pravila komunikacije, primenjuju novčane kazne i
   izolacije. Naravno , na kraju rijalitija, najbolji budu nagradjeni.
   Uz sve manjkavosti Parovi, kao zabavno- humoristički program, ima i edukativni karakter.

 2. RODOLJUB

  Kakvi parovi i slične emisije. Ko može da sedne u fotelju, stolicu, hokliciu ili bilo koje pomagalo za SEDENJE i gleda jednu rulju šta trabunja ? Ko malo zna za sramotu i drži do civilizacijskih vrednosti, ako još ima sreće da ima nekakav, kakav-takav posao (dobar posao ima samo u “korporaciji” SNS) TAJ NEMA NAMERU, POTREBU i VREME ZA OVO ZATUPLJIVANJE.