IZJAVA DANA: Evo šta vozač GSP-a koji je otišao u Švedsku ima da poruči domaćim političarima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ispovest Ognjena Pejića (35) za N1 koji je jedan od više stotina vozača koji su volan gradskog autobusa u Srbiji zamenili upravljačem kamiona u nekoj od zemalja Evropske unije.

“Švedska je prilično depresivna zemlja, dosadna, loša je klima… Nemaš leto, stalno je kiša. Zimi svane u osam-devet ujutru, a mrak pada već u tri po podne. Leti noć traje svega tri-četiri sata, a na severu Švedske tada uopšte nema mraka. Mnogo ljudi to ne može da izdrži, pa odustaju i vraćaju se u Srbiju. Oni koji ostanu brzo shvate koliko je Švedska dobro uređena zemlja i kako sistem treba da se postavi. A sistem je skoro savršen. Sto miliona stvari bih prepisao od Šveđana i rekao ovim našim političarima “evo, ovako treba da radite”.“

Izvor: N1

Foto: Pixabay

Komentari 2

  1. Dragan

    Savršen za gradjane, ali ne i za političare. Za njih je savršen ovaj ovde. Nema savršenijeg na svetu! (Možda CG …) Samo ovde jedna te ista banda vlada 30g i konstantno potkrada sopstvenu zemlju i narod, sve usput o sebi govoreći kako su prepoštene patriote – “ko o čemu, kurva o poštenju”. A imovinske karte bliže i dalje familije (naučili se, pa retko šta knjiže na sebe) samo “kvasaju”.

  2. Dragan

    DOBRO …ISECITE IZREKU “O POŠTENJU” … 😉