IZJAVA DANA: Evo zašto ne možeš na RTS, Obradoviću…

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Rukovodstvo Radio-televizije Srbije (RTS) odbilo je zahtev poslanika Dveri Boška Obradovića da gostuje u emisiji na RTS-u u trajanju od 60 minuta i objasni razloge zašto štrajkuje glađu ispred Skupštine Srbije. Kao jedan od razloga je navedeno:

“Ako bi Radio televizija Srbije pristala na vaš zahtev, taj presedan bi sutra mogao da postane pravilo jer bi sa puno prava svoj sat programa mogla da traži samohrana majka čija su deca gladna i bosa, student koji peti put pada na istom ispitu, fudbaler koji je promašio penal, ratar kome je nevreme uništilo letinu, partija koja ne može da pređe izborni cenzus…”.

Izvor: Beta

Foto: Beta

Komentari 5

 1. Dragan

  Smeće od programskog odbora, od urednika, od potpisnika ove izjave, od televizije koju plaćamo, koju smo gotovo isključivo gledali, porodično, do pre par godina …a sada nam se gadi. Neskriveni, i tako “moderni” režimski prostakluk, u svom punom “sjaju”.

  • Siniša

   Bojim se da moram da se složim. dodao bih da su oni razlog mog prelaska na Youtube. Televiziju uopšte skoro da ne gledam…

 2. Раде

  Да сте права телевизија сами бисте тражили гостовање на Вашој ТВ, тако истакнутог представника опозиције као што је то г. Бошко Обрадовић, и то посебно јер је у вези са његовим штрајком глађу испред Народне скупштине Србије.

  Овако, како сте одлучили, свима је јасно да сте ви искључиво медијски инструмент Владе Србије, и наравно Председника Србије Александра Вучића, који такође све време не сме да се усуди да се на Вашој ТВ суочи са г. Бошком Обрадовићем, и то већ више година уназад.

 3. Rada

  Bože blagi kako glupo obtazloženje……

 4. jasna

  A zašto samohrana majka i ratar ne mogu da se pojave na nacionalnoj RTS?
  Ako su ostali kritikovani (student, fudbaler, partija), zašto neko kome su deca
  gladna nema prava, kao i ratar kome je višom silom stradala letina isto nema
  prava pojavljivanja bar jednom na nacinalnoj televiziji, a političari mogu
  bezbroj puta, tj. neograničeno? Ne gledam njihove informativne emisije.