IZJAVA DANA: Jelena Đoković o NISKIM platama

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Prva TV/Screenshot

Direktorka Fondacije Novak Đoković, Jelena Đoković, ocenila je da mladi žele da rade i menjaju svet ali da plate koje im se nude jesu male.

Na konstataciju voditelja da često čuje rečenicu od mladih i obrazovanih ljudi koji tek treba da počnu da rade:

Niska je plata, 300 evra, 500 evra, pa čak i 1.000 evra,

Jelena Đoković je odgovorila:

Pa vi mislite da su to visoke plate? Jer oni govore skroz istinu, to jesu niske plate

Izvor: Prva TV

Foto: YT/Prva TV/Screenshot

Komentari 12

 1. Dejan

  Pitanje.. koliko ona placa radnike u fondaciji?

 2. Milija

  Kasirka se pravi pametna. Ajd bre.

 3. Vedrana

  Kad neko ko nikad nije bio na Nacionalnoj sluzbi nezaposlenih, ko nikad nije radio u bilo kojoj firmi, organizaciji, agenciji, no se odmah uvalio u muzevljevu fondaciju, zivi od njegovih para bavljenjem sportom pocne da deli pamet i razumevanje …

  • Biljana

   A kako vi to znate? Pokušajte malo manje da budete zluradi…Suština svega je tačnost izjave da su plate od 300, 500, pa i 1000 evra male. Za normalan život su premale. To što smo mi ubijeni u pojam kao narod i ne znamo za bolje, zdravije i drugačije, to je već ozbiljna patologija.

  • Miki

   Kakve veze to ima? I balvan zna da su to niske plate ‍♂️

 4. Iva

  Ova će još malo i patrijarha da bira. Ajd malo oladi, samo pričaš, dela tvojih nema nigde. Čisto fantaziranje iz dosade. Užas

  • Ceca

   Zar je fantaziranje to što je žena rekla da je plata od 300,500€mala.Zar je nešto slagala?

  • Žika

   Kako nema ,pa rađala je decu,zar je to beznačajno? A nije ni rekla neistinu ,niti je to nešto novo i nepoznato.Još oko 1960.godine,svi kojima se ukazala prilika,otišli su sa Balkana „trbuhom za kruhom“.Tako se tada govorilo.

 5. Aleksandra

  Dragi Milija,reci nekom da je kasirka kao uvredu je krajnje glupo.To je zanimanje kao i bilo koje i ne odredjuje nas kao licnosti.Ako ste aludirali na Jelenu da je kasirka,opet glupo,zena je izuzetno obrazovana i kako srece da je vise takvih ljudi!(imali bi smo manje glupih komentara na drustvenim mrezama)

 6. Ana

  Činjenica je da je Jelena obrazovana žena, koja je završila faktultet u Italiji i kratko radila u Monte Karlu pre nego što se prebacila u muževljevu firmu, tj. fondaciju.
  Činejnica je, takođe, da ona nije simpatična najvećem broju građana Srbije, jer se, uz lažnu skromnost (tako misli većina ovde), u stvari ponaša kao velika zvezda, iako ničim nije zaslužila to. Novak je svetska zvezda, Jelena je samo njegova žena.
  Činjenica je da joj se to može, jer je udata za čoveka čije bogatstvo se odavno meri trocifrenom brojkom miliona evra.
  Činjenica je i da bismo se svi mi tako ponašali (većina možda i mnogo gore od nje) da smo na njenom mestu, odnosno da imamo njihove milione.
  I činjenica je da ona ovoga puta nije rekla ništa loše, prosto je odgovorila na ono što su je pitali.

  Da, tačno je, živimo u bednoj zemlji, bednoj u svakom pogledu, siromašni smo i bedni, besni i ogorčeni, ali za to nam nije kriva Jelena.

  Da razmislimo malo bolje o tome ko nam je kriv i na koga treba da usmerimo svoj bes ?

  • Ceca

   Bravo za komentar, što bi Čola rekao „ništa ja tu ne bi dirao ili ti menjao,“ Sve je tako kako ste napisali.Što bi naš narod rekao nek crknu dušmani. Kamo sreće da ih je više kao što su Nole i Jeca

 7. Pingback: Izjava Jelene ĐOKOVIĆ izazvala brojne komentare na mrežama - Bizlife.rs