IZJAVA DANA: Jer za svaki naš uspeh zaslužan je samo JEDAN ČOVEK

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Fudbalski klub Crvena zvezda plasirao se u grupnu fazu Lige Evrope, a generalni direktor Zvezdan Terzić imao je posebnu zahvalnicu:

„Ulazak u Ligu Evrope posvećujem čoveku koji je verovao u nas kada niko drugi nije, koji nam je davao snagu kada smo posustajali. Hvala do neba Aleksandru Vučiću.  Ovo je njegov trijumf.“

Izvor: Ag.

Foto: YouTube screenshot

Komentari 7

 1. Sule

  A navijače ko šljivi…

 2. radoznali

  Pa koji ćeš ….., onda ti u Zvezdi? Da prodaješ igrače?

 3. rade

  da je srbija d od drzave ovaj kriminalac bi odavno izdrzavao zatvorsku kaznu, pa ne bi ovako lupetao

 4. Pera

  Upomooooc !!!!!!! Aman zar je ovo moguce, postaje otuzno ?

 5. Rokada

  Najtacnija reakcija na ovu izjavu je https://youtu.be/huWEks6kqwk

 6. Dijagnostičar

  Snishodljivo, degutantno idolopoklonstvo koje boli prosečnog gledaoca, reklo bi se na prvi pogled. Međutim, ima tu još nešto… Ovde teški kriminalac kupuje ćef i blagost dežurnog vrhovnog arbitra, spin majstora i tumača svekolike realnosti.

 7. IVANA

  Licemer i jadnik, ako može neka se pokaje…ali pitanje da li će mu i Bog oprostiti. Gde su ti igrači i navijači nesrećo ljudska, gde su oni koji su zaista doprineli da se ovaj uspeh postigne, Bavila sam se sportom i bila sam reprezentativac, ali ovoliko posrnuće u ljudskoj prirodi, ljudi koji su u sportu do sada nisam videla. Treba mu oduzeti licencu, ako je upošte ima i zabraniti mu da bude bilo gde i bilo šta u sportu. Navijači gde ste?Pa vi ste bili 12 igrač na terenu, a on se zahvaljuje samo jednom čoveku, bedo ljudska? Ili su ove karakterne i moralne osobine postale normalne i prirodne osobine. Baš me briga što svega i svačega ima u pravosuđu, prosveti, zdravstvu, i nedaj bože da se površina malo zagrebe, i gde se delo licimera završava kao delo pravde i gde licimer poštuje samo one koji imaju moć, ali sport mi ne diraj….