IZJAVA DANA: Kada ti ministar kaže da si sponzoruša (i posle se izvini)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Ministar Zoran Đorđević juče je na malo „čudan“ način „čestitao“ Osmi mart. Učestvovao je na konferenciji „Žene iz ruralnih krajeva – ravnopravne građanke Srbije“ i tom prilikom izgovorio citat Jovana Dučića koji je izazvao je burna reagovanja. Ministar je odmah morao da uputi javno izvinjenje svim ženama koje je taj citat uvredio. Procenite sami.

Žena ne zna da poštuje nego da voli, ženi ne treba ni da je vi poštujete nego da je volite, poštovanje za njih znači odsustvo svake ljubavi nešto hladno, iz glave, a ne nešto preosećajno iz duše… Sve žene vole bogataše, jer je žena uvek sirota. Pametnih se boje… Ona uvek podlegne jačem, a ne lepšem i umnijem, ni boljem i milijem.

Izvor: Agencije

Foto: Beta

Komentari 11

 1. Saša Radosavljević

  Ne znam čemu tolika buka, ministar je samo citirao Dučića.
  I samo neka mi neko kaže šta tu nije tačno.

  • Baki 55

   Dučić je govorio u duhu svog vremena. Primeniti njegove misli na sadašnje vreme je čista mizoginija. Osnovano sumnjam u ministrovo poznavanje Dučićevog opusa ali nemam sumnje da je mizogin.

  • Razocarana

   I ti si budala kao i on!

  • Ivana

   NIŠTA nije tačno. Evo, ja sam žena, i ne smatram sebe sirotom, i NIKADA nisam volela bogataše. To, da su BAŠ SVE sve žene sponzoruše izmislili su iskompleksirani muškarci koji nemaju dovoljno šarma, pameti, ljubavi da osvoje ženu, pa onda kažu: Ma, ja sam sam jer nemam para, a one sve samo to žele! Jer je najbezbolnije da tako kažu, da okrive drugog, jer sigurno neće reći: Glup sam, nekulturan i dosadan, pa me zato neće!
   Uzgred rečeno, taj precenjeni tikvan Jovan Dučić očigledno nije znao NIŠTA o ženama, nego sve pisao napamet, pročitajte sva ta njegova mudrovanja, pa se uverite…

 2. Akeksandar

  Ministar je zakasnio 100 godina sa svojim rodjenjem. U ono vreme se ne bi izvinjavao sa tim pozajmljenim misljenjem. Sada je morao da „klekne“.

 3. Tamara

  Interesantno je što ne znam ni jednu ženu koja deli mišljenje s ministrom, ili gospodom koja su prethodno komentarisala…

  • Жена, мајка, сестра

   И ја сам жена и не слажем се са Министром. Овакве изјаве су позив на непоштовање жена и погрешно усмеравање младих.

 4. Pingback: IZJAVA DANA: Ministre, srećan ti 10. mart - Bizlife.rs

 5. Razocarana

  Tada je to možda bio ženi kompliment, sada je uvreda. I to žene nisu zaslužile. Ali očigledno je balkanski mentalitet teže iskoreniti i proći će decenije dok shvatite vrednost žene.

  I zapamtite jedno, žene mogu bez muškaraca i sve više će biti tako, dok za obrnuto nisam sigurna!

 6. XXL

  Tačno je samo da mu mama nije otišla s umnijim čovekom. Pozdrav, ministre.

 7. ZIKA

  gde li Vučić nalazi ovakve budale ?!