IZJAVA DANA: Kako se niko od političara nije do sada setio da OVAKO odgovara na pitanja

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Saša Đorđević

Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu juče je održao je vanredno zasedanje, a jedan od zaključaka bio je da je razlog za ono što se dešavalo u Srbiji ovih dana – „viša sila“. O narednim koracima nadležnih i Vlade, ekipa N1 pokušala je nešto više da sazna od predsednice Vlade, koja je, pak, procenila da pitanje sanacije poplava može da sačeka na neki „adekvatniji“ dan.

„Zato što je toliko lep dan da ga ne bih kvarila ni sa jednim pitanjem“.

Izvor: N1

Foto: Beta, Saša Đorđević

Komentari 4

 1. Aleksandar Mihailović

  Ovo je strašno, premijerka ne bi da se potriše pitanjima o poplavama, može da se istresira, ali, kada joj predsednik kaže šta da kaže, i bude neki već i tako i tako loš dan, odgovoriće. Srbijo, na dobrom si putu da uđeš kolektivno u „zlatno doba“, eno i divlje svinje sa Ratnog ostrva došle da se prijave. Ne znam ko će biti vođa puta?

 2. KIKO PAVLOV

  naša predsednica vlade je jedna divna mlada obrazovana žena i đeleo bih da je upoznam, a moj kum Dule tvrdi da bi je on vratio na pravi put.A kada Dule to kaže, to je pola posla završeno…

 3. Miena

  Njeno pravo je da bude bahata,i da kaze sta hoce. Jer ona i nije tu zbog gradjana kojima je duzna da daje odgovore na sva postavljena pitanja ,vec iskljucivo samo zbog sebe i koristi koju ce nasilno steci….

 4. Davno prošlo vreme kad se škola završavala pošteno I zahvaljujući sopstvenom trudu I marljivom radu

  Vođa puta “ Crni Rok“ iz serije “ Kuda idu divlje svinje“ a bogami može I “ Šojka“ da posluži.