IZJAVA DANA: Kako se oseća Vlado Georgiev ovih dana

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Muzičar Vlado Georgiev u 24 minuta sa Zoranom Kesićem, između ostalog, sumirao je obećanja predsednika i odgovorio na pitanje da li oseća boljitak

Pa, dobro, došao je Lidl, Ikea, penzije su porasle, razvijeniji smo od Austrije, naš bruto dohodak je fantastičan… Osećam li boljitak? Ne, sve mi je gore i gore.

Izvor: O2

Foto: screenshot

Komentari 3

 1. miro pavlov

  МЕНИ НИЈЕ ЈАСНО ЗАШТО ОВАЈ ВЛАДО,ОКАКО ГОВОРИ ОН ЈЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ, ЖИВИ У БЕОГРАДУ, А НЕШТО НИСАМ ЧУО ДА ЈЕ О ОВИМ ИЗЈАВАМА ЦРНОГОРАЦА ДАО НЕКУ ИЗЈАВУ.
  МИСЛИМ НА ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 100 ГОДИНА ОД УЈЕДИЊЕЊА ЦРНР ГОРЕ И СРБИЈЕ,О ЗАБРАНАМА ОБЕЛЕЖАВАЊА У ПЉЕВЉИМА,О ИЗЈАВАМА ПРЕДСЕДНИКА ЦГ И ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ, О ИЗЈАВАМА ДА ЈЕ СРБИЈА ОКУПИРАЛА ЦРНУ ГОРУ И ТД.
  МИСЛИМ ДА БИ ВЛАДО КАО НЕКО КО ЈЕ ИЗ ЦГ ТРЕБАО КАО ЈАВНА ЛИЧНОСТ ДА СЕ ОГЛАСИ И ДА КАЖЕ СВОЈЕ МИШЉЕЊО… ОВАКО СТАЛНО ГОВОРИТИ ПРОТИВ ВЛАСТИ У СРБИЈИ НИЈЕ ЛЕПО..

  • Baki 55

   Znači da govori pohvalno o vlasti Srbije ne bi bilo bitno što je iz Crne Gore? Sram te, bre, bilo! Ili si čovek ili nisi. Sam si se svrstao.

 2. JOVANA

  VLADO PODRŽAVA DS I VEROVATNO OČEKUJE BOLJITAK KADA ONI DOĐU NA VLAST. TO ŠTO JE IZ CRNE GORE I ŽIVI U SRBIJI, PA NIJE JEDINI, IMA CRNOGORACA VIŠE U SRBIJI NEGO U CRNOJ GORI. DA MU JE LOŠE U SRBIJI NE BI SEDEO TU, NEGO BI IŠAO NEGDE DRUGDE. KESIĆ JE ZABAVA ZA VEĆI DEO SRBIJE I NASTOJI DA DOVEDE INTERESANTNE GOSTE, IMA DOBRE KOMENTARE I MA KOLIKO SE SLAGALI SI KESIĆEM I NJEGOVIM GOSTIMA NEĆE DOĆI BOLJITAK, JER NAROD IMA VLAST KAKVU ZASLUŽUJE.
  SRBIJI TREBA VELIKO SPREMANJE, DA SE POČISTE SVA OVA G…. MISLIM I NA POZICIJU, AKTUEKNU VLAST I NA OPOZICIJU(JER JE SVE TO ISTA B….), KOJA CEO ŽIVOT (20,30,40) GODINA) ŽIVI OD POLITIKE I GLUPOSTI OVOG NARODA. TREBAJU NAM NEISKOMPROMITOVANI I POŠTENI LJUDI, KOJI VOLE SRBIJU,KOJI ĆE ZA SRBIJU DA URADE NEŠTO VREDNO, A NE OVI MANIPULATORI, GLUMCI, KVAZI NACIONALISTI I PATETIČARI, KOJI SE SAMO SLIKAJU I NE SKIDAJU SA TV-A. DA SU NORMALNI NE BI SE NI JEDNI NI DRUGI POJAVLJIVALI NA TELEVIZIJI, I PRIČALI NAM BAJKE, ILI ŽALOPOJKE, NEGO BI RADILI NEŠTO KORISNO KAKO BI SMO OSETILI TAJ “BOLJITAK“.OVAKO OVA PRIČA ME PODSEĆA NA ONU NARODNU “TAMAN SMO MAGARE NAUČILI DA NE JEDE, KAD ONO VRKLO“!!!!